• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Rygtebørsen: Sælger FC Barcelona ud?

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Frenkie de Jong fra FC Barcelona til Manchester City
Note: Manchester City har angiveligt rettet sigtekornet mod 24-årige Frenkie de Jong i FC Barcelona. Den spanske klub menes at kunne tjene omkring 650 millioner kroner på et salg, og de penge kan friste.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Chringuito

Gavi fra FC Barcelona til Chelsea
Note: Flere spillere kan være på vej væk fra FC Barcelona allerede denne vinter. Det 17-årige fænomen Gavi skulle angiveligt have en frikøbsklausul på sølle 420 millioner kroner, og det får Chelsea til at overveje situationen.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: The Sun

Jesse Lingard forlader Manchester United
Note
: Det begynder mere og mere at ligne, at Jesse Lingard snart er fortid hos Manchester United. Hans nuværende aftale løber til næste sommer, men de seneste forhandlinger om en forlængelse af denne er brudt sammen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: BBC

Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid
Note:
Det lader ikke til, at Paul Pogba kommer til at forlænge sin kontrakt med Manchester United. Real Madrid er angiveligt i førersædet om hans underskrift til sommer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Karim Adeyemi fra Red Bull Salzburg til Paris Saint-Germain
Note
: Tidligere har stortalentet primært været rygtet til Borussia Dortmund og FC Barcelona, men nu er PSG også interesseret. Angiveligt har de to lejre mødt hinanden torsdag og haft en dialog om fremtiden. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport1

Franck Kessie fra AC Milan til Paris Saint-Germain
Note
: Midtbanespillerens kontrakt med den italienske klub udløber til sommer, og Kessie er angiveligt allerede i gang med at sælge sit hus. Det lader til, at PSG fører kampen om ham, og han kan allerede erhverves til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Stanislav Lobotka fra Napoli til Genoa
Note
: Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne har blot spillet to kampe i Serie A i denne sæson, og Genoas nye ukrainske træner Andriy Shevchenko er meget interesseret i ham.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Nicolo Schira

Xavi Simons fra Paris Saint-Germain til AC Milan
Note
: Stortalentet er af flere omgange meldt kraftigt retur til FC Barcelona, men nu kan AC Milan overhale den spanske klub indenom. Det er Simons agent Mino Raiola, som trækker i trådene, og han er selv interesseret i, at Simons forsøger sig i Serie A.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Axel Witsel fra Borussia Dortmund til Newcastle
Note
: Newcastle er parat til at sprænge banken for at få den skadesplagede midtbanespiller foran snuden på Juventus, som slet ikke er interesseret i at tilbyde belgieren en lige så stor lønningspakke. Newcastle vil angiveligt betale Witsel hele 190.000 pund om ugen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.