• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Rygtes til Tottenham: Serbisk bomber kan hentes for 445 millioner

Foto: Getty Images

Dusan Vlahovic er angiveligt ikke interesseret i at forlænge med Fiorentina, hvilket kan åbne for et skifte til Premier League for den unge serber.

Af gram

Dusan Vlahovic viste sig i sidste sæson som en af de farligste angribere i Serie A, og nu rygtes den unge serber så til Premier League. 

Således skriver Football London, at Fiorentina i hvert fald vil være klar til at acceptere et bud på 445 millioner kroner for den 21-årige Vlahovic, der igennem længere tid har været kædet sammen med Tottenham. 

Vil ikke forlænge
Football London citerer således La Gazzetta dello Sport-journalisten Carlo Laudisa, der peger på, at Vlahovic ikke har indikeret, at han er interesseret i at forlænge med Fiorentina. 

Dusan Vlahovic skiftede til Fiorentina fra Partizan Beograd i 2018, og serberen viste sig i sidste sæson som en af de farligste angribere i Serie A, hvor kun Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku og Atalanta-angriberen Luis Muriel blev noteret for flere scoringer. 

Trods sine blot 21 år er Dusan Vlahovic noteret for 27 scoringer i 77 Serie A-kampe, hvoraf de 21 altså blev sat ind i sidste sæson. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.