• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sådan vil PSG stoppe Real Madrid: Tilbyder Mbappé grotesk løn

Foto: Getty Images

Real Madrids plan er at sikre sig Kylian Mbappé i sommeren 2021, men pariserne har tænkt sig at tilbyde stjerneangriberen en lønforhøjelse, der kan blive svær at sige nej til.

Af gram

I PSG er man ikke glade for rygterne om et Mbappé-exit, og derfor vil den franske klub til sommer præsentere stjerneangriberen for et kontrakttilbud, der skal bringe hans lønniveau tættere på Ronaldos og Messis. Det skriver den spanske avis AS.

Avisen har talt med en kilde i PSG, som slår fast, at det ikke vil blive nemt for Real Madrid at få Mbappé væk fra Paris. Den franske klub har således tænkt sig at tilbyde Mbappé en astronomisk løn på 7,2 millioner kroner om ugen. Den 20-årige angriber tjener ifølge L'Equipe i øjeblikket omtrent 2,1 millioner kroner om ugen, så der vil være tale om voldsom lønforhøjelse.

Læs også: Truppen skal forynges: Zidane vil hente to stortalenter tilbage til sommer

- De ønsker ikke at slippe ham før VM i Qatar i 2022. Det er en strategisk beslutning, lyder det ifølge AS fra den anonyme kilde.

Vil følge Hazard-strategien
Kylian Mbappé har kontraktudløb i 2022, men i Real Madrid er klubpræsident Florentino Perez' plan at hente stjernen i sommeren 2021, hvor han altså blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt. 

Som man har set med spillere som Eden Hazard og Christian Eriksen er der mange penge at spare, hvis man går efter stjerner, der er tæt på kontraktudløb. Belgieren kunne således hentes for 750 millioner kroner, da han blot havde et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Chelsea. Og det er altså denne strategi, som Real Madrid vil gentage med Kylian Mbappé.

I Real Madrid ønsker man ikke at skabe dramatik, da man ønsker at bevare et godt forhold til ledelsen i PSG.

Kylian Mbappé har tidligere afvist to tilbud om kontraktforlængelser i PSG, men det store spørgsmål er altså nu, om angriberen kan sige nej til en løn på mere end én million kroner om dagen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...