• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sår tvivl om Premier League-skifte for Mæhle: Prisen er for høj

Foto: Getty Images

Joakim Mæhle har været rygtet væk fra Atalanta i den seneste tid, men den danske landsholdsprofil rykker næppe til Southampton. Sådan lyder det nu fra Carlton Palmer.

Af gram

Joakim Mæhle er blevet kædet sammen med Southampton, men det er næppe realistisk, at Jannik Vestergaards klub får fingrene i Atalanta-spilleren.

Sådan lyder det fra den tidligere Southampton-spiller Carlton Palmer, der har svært ved at se den sydengelske klub betale de 210 millioner kroner, som Atalanta angiveligt vil have for den 24-årige Joakim Mæhle, som Bergamo-klubben hentede i Genk i januar.

- Jeg tror, at det er meget usandsynligt. Historien har vist, at de ikke bruger den slags summer, lyder det således, ifølge Football Fancast, fra Carlton Palmer. 

- Henover årene har Southampton valgt at satse på klubbens fantastiske ungdomsafdeling og princippet om at give unge spillere muligheden for at slå igennem. For på transfermarkedet går de bare ikke efter at betale de slags summer.

For et par uger siden blev Joakim Mæhle også sat i forbindelse med klubber som Inter og Atlético Madrid

Jannik Vestergaard, som Southampton hentede for 195 millioner kroner i Mönchengladbach, er den sydengelske klubs dyreste indkøb nogensinde - lige foran Sadio Mané, som Southampton i 2014 hentede for 178 milllioner kroner i Red Bull Salzburg. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...