• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sammenligner Eriksen med Bergkamp og Hamlet: Han skal sælges nu

Foto: Getty Images

Ifølge det italienske medie Calciomercato bør Antonio Conte bede Inter-ledelsen om at sælge Christian Eriksen til januar.

Af gram

Der har været sagt og skrevet meget om Christian Eriksens manglende spilletid i Inter, og i det italienske medie Calciomercato bliver den danske landsholdsstjerne nu endda sammenlignet med Shakespeare-karakteren Hamlet, den danske prins på Kronborg.

- Efter næsten et år i Inter er der stadig ingen, der kan svare på, hvorfor midtbanespilleren blev hentet i Tottenham, samt hvorfor han ikke har fået et gennembrud i Inter, lyder det blandt andet.

Læs også: Skal væk til vinter: To storklubber kæmper om billig Eriksen

Aldrig afgørende
Der bliver i klummen peget på, at 'det er aldrig er nemt at skifte til et nyt land', og der er 'mange eksempler' på spillere, der ikke har slået til i Serie A. Ansvaret er både Contes og Eriksens, lyder det. For danskeren 'har aldrig formået at være afgørende', når han har fået chancen.

Samtidig har Conte også givet Eriksen så sparsom spilletid, at det går ud over danskerens selvtillid, lyder det også.

- Danskere er af natur rolige og høflige, og derfor kan man ikke kræve af Eriksen, at han skal skrige og blive rasende på banen, ligesom en sydamerikaner gør. Denne tilsyneladende mangel på personlighed kan være en af grundene til, at Conte foretrækker spillere, der minder ham om sig selv, som for eksempel Barella. 

Sammenlignet med Bergkamp
Ifølge Calciomercato foretrækker Conte at bruge Eriksen som en luksusreserve, selvom danskeren var en profil i Tottenham og har 100 landskampe på cv'et. 

- Sammenligningen med Bergkamp, der var glimrende for Holland, men anonym for Inter, er åbenlys. Og risikoen, som næsten er garanteret, er, at historien kommer til at ende på samme måde. Vi husker alle Bergkamps triste farvel til Inter efter to anonyme år. 

Ifølge Calciomercato bør Antonio Conte bede Inter-ledelsen om at sælge Christian Eriksen til januar, og 'forsøge at få så mange penge som muligt for danskeren, så man kan hente en anden midtbanespiller - måske Kanté, som man ikke fik fat i, i det forgangne transfervindue'.

- Conte ønsker et hold med Lukakus styrke, Barellas aggression, Vidals rutine og Hakimis fart. I Contes øjne har Eriksen ingen af disse kvaliteter, og dermed må danskeren acceptere, at han er overflødig. Men ingen er uskyldige, når et ægteskab ikke fungerer. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...