• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sarri-ansættelse i Inter kan få afgørende betydning for Eriksen

Foto: Getty Images

Antonio Conte kan være fortid i Inter til sommer, hvis Milano-klubben ikke slutter Serie A-sæsonen af på tilfredsstillende vis. Og ledelsens foretrukne afløser vil måske forsøge at bytte Eriksen væk.

Af gram

Christian Eriksen kom ikke væk fra Inter i det forgangne transfervindue, men til sommer kan den danske landsholdsprofil rykke tilbage til Premier League.

Sådan lyder det fra Calciomercatoweb, der skriver, at Inter igen påtænker at gøre Eriksen til en del af en byttehandel. Denne gang er det Chelsea-midtbanespilleren Jorginho, som Inter meldes interesseret i. 

Conte har hentet de forkerte
Calciomercatoweb skriver, at tirsdagens Coppa Italia-exit mod Juventus har skabt tvivl om Antonio Contes fremtid i Inter. 

- Inter er et projekt, der stadig er under udvikling. Exittet i Coppa Italia mod Juventus har skabt tvivl om Antonio Contes projekt. Cheftræneren ser ud til at have satset på de forkerte spillere på transfermarkedet, og han kan miste sit job, hvis han ikke formår at levere i Serie A. Og hans exit vil kunne medføre en revolution i klubben, skriver Calciomercatoweb således. 

Inter ligger i øjeblikket på andenpladsen i Serie A, men er altså nu røget ud af både Coppa Italia. Og Milano-klubben slet ikke skal spille europæisk fodbold i foråret, efter at man endte på fjerdepladsen i Champions League-gruppespillet.

Sarri står øverst på ønskelisten
Ifølge Calciomercatoweb bliver Antonio Contes fremtid evalueret stort set dagligt af Inter-ledelsen. Den tidligere Chelsea-boss kommer uden tvivl til at fortsætte i Milano-klubben sæsonen ud, hvorefter en større evaluering af Conte vil blive foretaget.

- Maurizio Sarri, som altid har stået på toppen ønskelisten, kan tage over. Træneren fra Toscana er klar til at satse på sine foretrukne spillere, og truppen vil blive justeret efter hans ønsker. 

Og ifølge Calciomercatoweb kan Christian Eriksen altså blive tilbudt til Chelsea, så Maurizio Sarri kan få Jorginho til Inter. Sarri har tidligere trænet den brasilianskfødte midtbanespiller i både Napoli og Chelsea. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...