• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sarri har afvist disse tre klubber: Skal mødes med storklub nu

Foto: Getty Images

Maurizio Sarri har afvist flere klubber i den seneste tid, men den tidligere Juventus-boss skal nu mødes med Roma, der leder efter en ny cheftræner.

Af gram

Det er otte måneder siden, at Maurizio Sarri fik sparket i Juventus, men den 62-årige italiener leder stadig efter en ny klub. 

Football Italia reporterede for et par dage siden, at Sarri har afvist et tilbud fra Fiorentina. Den tidligere Chelsea-boss ønsker ikke at overtage en klub, mens sæsonen er i gang, og han har derfor også afvist Marseille og Fenerbahce. Ifølge Football Italia er Sarri opsat på at vende tilbage til Serie A.

Konflikttilstand i Rom
Football Italia reporterede fredag, at Napoli og Roma stadig er med i kampen om Maurizio Sarri. Og nu reporterer SportItalia så, at sidstnævnte klub skal mødes med Sarri for at diskutere et muligt samarbejde. 

Roma ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Serie A, og der er uvished om fremtiden for den nuværende cheftræner, Paulo Fonseca, der blandt andet er kommet alvorligt på kant med hovedstadsklubbens store stjerne, Edin Dzeko. Fonsecas kontrakt bliver automatisk forlænget, hvis Roma kvalificerer sig til Champions League, men portugiseren forventes at forlade hovedstadsklubben uanset hvad. 

Roma, der efter 2-1-sejren over Ajax har det ene ben i Europa League-semifinalen, ser angiveligt Maurizio Sarri som den ideelle afløser for Paulo Fonseca. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...