• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sarri har transferplanen klar: Vil hente flere store navne til Juventus

Foto: Getty Images

I Juventus har man planer om at sige farvel til flere aldrende folk, så man kan få plads til yngre kræfter i spillertruppen.

Af gram

Juventus vandt i weekenden klubbens niende mesterskab på stribe, men Torino-klubben har i denne sæson set mindre skræmmende ud end sædvanligt. 

Og i klubledelsen har man denne sommer derfor planer om at gennemføre en større udrensning i spillertruppen, hvor man vil sige farvel til en håndfuld aldrende spillere. 

Læs også: Større udrensning på vej i Juventus: Disse spillere meldes tæt på exit

Har kig på unge italienske stjerner
Juventus har i det seneste års tid hentet yngre spillere som Matthijs de Ligt, Merih Demiral, Adrien Rabiot, Arthur og Dejan Kulusevski. Og den strategi vil man fortsætte med i Juventus.

Således skriver den italienske avis Tuttosport, at cheftræner Maurizio Sarri denne sommer har kig på en håndfuld spillere, han gerne ser i Juventus-trøjen i næste sæson. Sarri har allerede bekræftet, at der kommer til at ske to-tre ændringer på spillerfronten.

Ifølge Tuttosport har Juventus blandt andet kig på de to italienske stortalenter Nicolo Zaniolo og Federico Chiesa, der optræder for henholdsvis Roma og Fiorentina. Derudover kan Chelseas italienske midtbanespiller Jorginho også være på vej til Juventus. Jorginho har tidligere spillet under Sarri i både Chelsea og Napoli. 

Sidst, men ikke mindst, har Juventus også planer om at forstærke sig på angriberfronten, hvor både Arkadiusz Milik og Raul Jimenez er i spil. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...