• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Schmeichel udpeger den eneste rigtige destination for Haaland

Foto: Getty Images

Erling Haaland har været rygtet til alle de største klubber i Europa, men ifølge Peter Schmeichel er Old Trafford den rette destination for den norske angriber.

Af gram

Manchester City sendte onsdag Dortmund ud af Champions League, og efter tyskernes exit spekuleres der nu i, hvorvidt Erling Haaland har spillet sin sidste Champions League-kamp for Thomas Delaneys klub. 

Dortmund ligger således ikke til at kvalificere sig til Champions League, og i CBS Sports-studiet fik Peter Schmeichel, Jamie Carragher og Micah Richards alle muligheden for at argumentere for, hvorfor Erling Haaland bør skifte til henholdsvis Manchester United, Liverpool eller Manchester City. 

Den største klub i verden
Carragher og Richards endte i mundhuggeri, da førstnævnte forsøgte at forklare, hvorfor Liverpool vil være den bedste klub for Haaland. Peter Schmeichel tog herefter ordet og slog straks fast, at Old Trafford er den rette destination for Erling Haaland. 

- I kan selvfølgelig høre, at de to klubber (Liverpool og Manchester City, red.) ikke er rare steder at være. Mange skænderier og den slags. Atmosfæren er ikke god, og du vil ikke føle dig tilpas. Hvis du kommer til Manchester United, så kan du blive spilleren, der fører Manchester United tilbage til den absolutte top, lød det således fra Schmeichel.

- Jamie sagde, at Liverpool er 'en af de største klubber i verden'. Vi er dén største klub i verden. Det skal ikke handle om penge, for vi kan godt betale dig det, du ønsker at blive betalt. Det er ikke det, det handler om. Vi har kultur, vi har historie og vi har den træner (Solskjær, red.), som du allerede har arbejdet sammen med (i Molde, red.). Træneren, der gjorde dig til denne stjerne. Og han vil kunne gøre dig så meget bedre. 

Torsdag reporterede Goal, at Erling Haaland kræver en ugeløn på fem millioner kroner, hvilket angiveligt er for meget som klubber som Real Madrid og Barcelona. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...