• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Skal afløse skadet Rashford: Gammel kending meldes på vej til United

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær leder med lys og lygte efter en afløser for den skadede Marcus Rashford, og ifølge et italiensk medie har nordmanden kig på ingen andre end Carlos Tevez.

Af gram

Manchester United bliver dagligt kædet sammen med en lang række potentielle forstærkninger, men det italienske medie Tuttosport bringer nu en særligt opsigtsvækkende historie.

Ifølge mediet har Manchester United således udset sig ingen andre end Carlos Tevez som en midlertidig erstatning for den langtidsskadede Marcus Rashford. Den 35-årige argentiner, der i dag optræder for Boca Juniors, har tidligere spillet i Manchester United fra 2007 til 2009.

Læs også: Carlos Tevez forklarer: Sådan er Cristiano og Messi forskellige til træning

Kan hentes billigt
Umiddelbart må det siges at være chokerende, hvis Manchester United vælger at satse på den aldrende Tevez. Ikke mindst taget i betragtning af, at argentineren tilbage i 2009 forlod klubben til fordel for de hadede naboer fra Manchester City.

Tevez, der bliver 36 år om et par uger, skiftede tilbage i 2006 fra brasilianske Corinthians til West Ham. Efter tiden i United og City fortsatte Carlos Tevez så karrieren i Juventus, inden han i 2015 vendte tilbage til Boca Juniors. Tevez skiftede i januar 2017 til kinesiske Shanghai Shenhua, men vendte efter et år tilbage til Boca Juniors.

Tevez' kontrakt med Boca Juniors udløber til sommer, og derfor vil det angiveligt koste Manchester United meget lidt at hente veteranen. Tevez har i denne sæson scoret tre ligamål for Boca Juniors.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...