• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Skal afløses af Haaland: City-stjerne meldes på vej til storklub

Foto: Getty Images

Manchester City vil angiveligt hente Erling Haaland, og det åbner op for, at Sergio Agüero kan rykke til Inter.

Af gram

En af Premier Leagues største målkonger kan til sommer rykke til Serie A.

Således skriver det italienske medie Calciomercato, at Inters cheftræner, Antonio Conte, drømmer om at hente Manchester City-legenden Sergio Agüero, der har kontraktudløb i den engelske storklub til sommer. 

Læs også: Eriksen om Conte: Jeg håber ikke, at det er hans intention

Inter-ledelsen har i den seneste tid vist sig villig til at gå langt for at gør Conte tilfreds, så Milano-klubben kan vælte Juventus af tronen i Serie A. Og ifølge Calciomercato er Agüero altså et varmt emne i Christian Eriksens klub, hvor den unge målræv Lautaro Martinez har været rygtet væk igennem længere tid. 

Vil tilbyde to-årig kontrakt
Calciomercato skriver, at man i Manchester City allerede har udpeget Erling Haaland som Sergio Agüeros afløser. 

Agüero vil blive en løntung herre for Inter, men Milano-klubben mangler ikke penge. Ifølge Calciomercato er Inter klar til at tilbyde den 32-årige Agüero en to-årig kontrakt med en årsløn på op til 60 millioner kroner. 

Sergio Agüero har spillet for Manchester City siden skiftet fra Atlético Madrid i 2011, og argentineren er med 180 fuldtræffere den fjerdemest scorende spiller i Premier Leagues historie. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...