• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Skal ikke afløse Mourinho: Ven kan ikke se stjernetræner rykke til Spurs

Foto: Getty Images

Tottenham er angiveligt meget interesserede i Julian Nagelsmann, men London-klubben er efter sigende ikke attraktiv nok for RB Leipzig-bossen, der for et par år siden afviste at blive cheftræner for Real Madrid.

Af gram

Julian Nagelsmann er bookmakernes favorit til at blive Tottenhams næste cheftræner, efter at London-klubben mandag fyrede José Mourinho. 

Tottenhams fans skal dog næppe sætte næsen op efter en Nagelsmann-ansættelse. Sådan lyder det nu fra Lutz Pfannenstiel, der arbejdede sammen med Nagelsmann i RB Leipzig-bossens tidligere klub, Hoffenheim. 

- Nagelsmann kommer til at blive træner i Premier League en dag. Lige nu er der en form for åbning (med Tottenham, red.) Der er kun et svar, hvis du som tysk træner får valget mellem Bayern München eller Spurs, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra Pfannenstiel.

Rygtet til Bayern München
Det tyske medie Sport1 reporterede i sidste uge, at Bayern München er interesseret i at hente Julian Nagelsmann ind som afløser for Hansi Flick, der ønsker at forlade den sydtyske storklub. Nagelsmann afviste efterfølgende, at der forhandlinger i gang, men ifølge Lutz Pfannenstiel var det primært for at undgå kontroverser med sin nuværende arbejdsgiver.

- Han har en kontrakt med Leipzig. Hans offentlige udmelding var meget tydelig. Han ønsker ikke at komme i problemer. Han ønsker at fokusere på sit nuværende job. Bayern München er en klub, der altid har forskellige navne på blokken. Så han er ikke den eneste træner, de er interesserede i.

Afviste Real Madrid
Ifølge Lutz Pfannenstiel er Julian Nagelsmann, der i 2018 afviste Real Madrid, næppe synderligt interesseret i det ledige job i Tottenham. 

- I mine øjne er han det største trænertalent i verden. Der er intet mærkeligt i, at Spurs også har ham i kikkerten. Men lige nu kan jeg ikke se Nagelsmann blive Spurs-træner. 

Den 33-årige Julian Nagelsmann indledte cheftrænerkarrieren i Hoffenheim i oktober 2015. Nagelsmann, der dengang var 28 år, blev dermed den yngste cheftræner i Bundesligaens historie. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...