• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Skal ikke retur til Brasilien: Diego Costa kædet sammen med engelsk storklub

Foto: Getty Images

Diego Costa fortsætter næppe karrieren i brasiliansk fodbold, men skal formentlig til enten Kina, Qatar eller England. Og Arsenal vil helt sikkert godt kunne bruge englænderen, lyder det fra en af klubbens tidligere kaptajner.

Af gram

Atlético Madrid ophævede før nytår Diego Costas kontrakt, men klubben meddelte aldrig hvorfor. 

Ifølge den spanske journalist Jose Ramon de la Morena var forklaringen dog den, at Diego Costa havde udviklet sig til 'en giftig personlighed' i omklædningsrummet, hvor angriberen spredte dårlig stemning. 

Læs også: Giftig personlighed: Derfor fik Atlético-stjerne ophævet kontrakten

Broderen afviser brasiliansk skifte
Jose Ramon de la Morena pegede på, at Diego Costa var opsat på at vende tilbage til hjemlandet Brasilien, og den tidligere Chelsea-bomber er blandt andet blevet rygtet til klubber som Sao Paolo og Palmeiras. Men ifølge Diego Costas bror skal angriberen næppe tilbage til Brasilien. 

- Jeg har svært ved at se for mig, at han skal til Brasilien nu. Der er opstået mange muligheder for ham i de seneste uger, lyder det, ifølge ESPN-journalisten Jorge Nicola, fra Diego Costas bror, Jair Costa. 

Ifølge Jorge Nicola har 'hold fra Kina, Qatar og England forhørt sig om Diego Costa i de seneste uger'. 

- Det tyder dermed på, at den 32-årige angriber har kurs mod et af disse lande, skriver ESPN. 

Vil være glimrende for Arsenal
Den tidligere Arsenal-kaptajn William Gallas udtalte for et par dage siden, at London-klubben bør forsøge at få fingrene i Diego Costa, der altså kan hentes på en fri transfer. 

- Han ville kunne bidrage med noget personlighed i truppen. Han vil bare gerne vinde. Hvis hans holdkammerater ikke spiller godt, så råber han af dem under kampene. Og nogle gange er det en god ting, vil jeg sige. Nogle gange, når jeg ser Arsenal, så reagerer de ikke, når de kommer bagud. Og en type som Costa ville straks råbe 'vågn op' til de andre, hvilket ville kunne hjælpe dem, lød det, ifølge PlayOJO, fra Gallas. 

- Hvis han kommer til Arsenal, så vil han skabe en masse problemer for modstandernes forsvarsspillere. Men det kan også få den konsekvens, at Alexandre Lacazette ryger ud på bænken igen. 

Diego Costa spillede fra 2014 til 2017 for Arsenals rivaler, Chelsea, inden spanieren rykkede tilbage til Atlético Madrid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...