• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Skuffet Solskjær: Ville have haft denne stjerne

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, Raphaël Varane og Jadon Sancho rykkede til Old Trafford denne sommer, men der var én stjerne, som Ole Gunnar Solskjær måtte kigge langt efter.

Af gram

Manchester United havde umiddelbart et ganske fint transfervindue, men ifølge The Independent var der én stjerne, som Ole Gunnar Solskjær måtte se langt efter. 

Ifølge The Independent ville Manchester United-bossen således frygteligt gerne have haft en central midtbanespiller. 

- I dagene inden Cristiano Ronaldos retur til Old Trafford var Ole Gunnar Solskjær ved at blive utålmodig. Det havde intet at gøre med portugiseren, som først torsdag eftermiddag viste sig som en mulighed. Det var i stedet relateret til positionen, som Solskjær ser som den reelt manglende brik på sit hold. En sekser. Fraværet af sådan en spiller har været tydeligt i alle Uniteds kampe indtil videre, idet alle kampe har budt på problematiske perioder, lyder det således fra The Independent. 

Ville have Rice
Ifølge The Independent var der ét navn, der var den helt store førsteprioritet, og det var West Ham-profilen Declan Rice. 

Ifølge The Independent siger en række kilder, at den engelske landsholdsprofil nu er Manchester Uniteds førsteprioritet næste sommer. Declan Rice ville gerne have gennemført skiftet denne sommer, men West Ham forlangte 875 millioner kroner, hvilket Manchester United ikke var klar til at betale denne sommer, hvor man også hentede Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Raphaël Varane.

Netop West Ham og Manchester United mødes søndag eftermiddag i Premier League. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.