• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Snydt af Liverpool-stjerne: Nu jagter Barça i stedet Roma-profil

Foto: Getty Images

Barcelona er rystede over Georginio Wijnaldums beslutning om at tage til Paris Saint-Germain, og catalanerne har nu i stedet valgt at rette blikket mod Roma.

Af gram

Barcelona jagtede længe Georginio Wijnaldum, men i ellevte time forlyder det nu, at hollænderen har valgt Paris Saint-Germain i stedet.

Og ifølge den spanske avis AS betyder det, at Barcelona nu i stedet har rettet blikket mod Rom. 

Vil have italiensk landsholdsspiller
Således skriver AS, at Barcelona er interesserede i Roma-profilen Lorenzo Pellegrini. Den 24-årige midtbanespiller har kontraktudløb i Roma i 2022, og vil dermed næppe være voldsomt dyr at hente denne sommer. 

Ifølge AS er det dog heller ikke utænkeligt, at Barcelona kan finde på at tilbyde Roma spillere som en del af en Pellegrini-handel. Endnu vides det dog ikke, hvordan José Mourinho ser på situationen. 

Ifølge AS er der i Barcelona stor bitterhed over, at Georginio Wijnaldum har valgt at droppe Barcelona, efter at catalanerne har jagtet hollænderen siden efteråret. Wijnaldum skiftede angiveligt mening, da Paris Saint-Germain tilbød ham en årsløn på over 75 millioner kroner.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...