• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Søndag er Pirlos skæbnedag: Bliver afløst af kroat i tilfælde af nederlag

Foto: Getty Images

Andrea Pirlo kan formentlig ikke overleve et nederlag mod Udinese på søndag. I hvert fald forlyder det, at Juventus-cheftræneren med al sandsynlighed bliver fyret, hvis det går galt mod Jens Stryger Larsens klub.

Af gram

Der er fem spillerunder tilbage af Serie A-sæsonen, men for Andrea Pirlo kan det hele være slut allerede på søndag.

Således skriver den Torino-baserede avis La Stampa nu, at Pirlo kan se frem til en fyreseddel, hvis Juventus taber den kommende udekamp mod Jens Stryger Larsen og Udinese. 

- Bianconeri risikerer at glide ned på femtepladsen: En plads, de ikke har indtaget i anden halvdel af sæsonen siden foråret 2011, hvor Delneri var cheftræner. Det vil være et både sportsligt og økonomisk drama, hvis kvalifikationen til Champions League glipper. Andrea Pirlos situation bliver mere og mere usikker. Igår var der rygter, der ganske vist blev afvist, om en øjeblikkelig fyring efter det uafgjorte resultat i Firenze, der blev fulgt op af en udtalelse fra Pirlo, hvor cheftræneren påtog sig skylden, lyder det således fra La Stampa. 

Kan blive afløst af kroat
Og ifølge La Stampa står Andrea Pirlo altså til at blive afløst af sin assistent, Igor Tudor, hvis det på søndag går galt i Udine. 

- Spændingen er på sit højeste, men kun et sensationelt kollaps i Udinese vil betyde, at Pirlo bliver afløst af Igor Tudor - som i august blev valgt af klubben til at være assistent for den uprøvede cheftræner - i den allersidste del af sæsonen. Der vil være tale om et desperat træk, i forsøget på at redde det, der reddes kan. 

Der er således ingen tvivl om, at Andrea Pirlo går ind til søndagens opgør med maksimalt pres på sine skuldre. Situationen er da voldsomt problematisk for Juventus, der ligger a point med Milan, som lige nu ligger på femtepladsen. Derudover er Lazio fem point efter Juventus, og hovedstadsklubben har en kamp i hånden. 

Juventus tager i næste uge mod Milan i et opgør, der kan udvikle sig til lidt af et drama. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...