• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Søndagens rygtebørs (opdat.): Roma-legende foran argentinsk chokskifte

Foto: Getty Images

Her kan du læse dagens bedste rygter.

Af tipsbladet.dk

Danielle De Rossi fra AS Roma til Boca Juniors
Note:
 Roma-legenden meldte tidligere på ugen ud, at han er færdig i AS Roma til sommer. Nu er der meldinger om en overraskende, ny arbejdsgiver til italieneren. Ifølge Sky Sports er argentinske Boca Juniors nemlig interesserede i De Rossi, og Bocas sportsdirektør, Nicolas Burdisso, der har spillet sammen med De Rossi i fem år, skulle være i gang med at overbevise italieneren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Hakan Cahanoglu fra AC Milan til Leicester City
Note:
Den 25-årige tyrker har været nogenlunde fast mand for AC Milan i år, men nu spekuleres der alligevel i et lidt overraskende skifte. Leicester City skulle angiveligt have sendt talentspejdere afsted til AC Milans seneste kampe.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gazetto dello Sport

Keylor Navas fra Real Madrid til FC Porto 
Note: 
Keylor Navas har ikke fået meget spilletid i Real Madrid i denne sæson med ankomsten af Thibaut Courtois, men nu er costaricaneren angiveligt på vej videre. Han er nemlig udset til at tage over for Iker Casillas i FC Porto efter spanierens forfærdelige hjerteanfald.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
Manchester United er interesseret i højrebacken, men de skal punge op med hele 512 millioner kroner, hvis Crystal Palace skal sælge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Arsenal
Note:
Arsenal vil gerne have fingrene i Wilfried Zaha, men de vil kun betale halvdelen af det, som Crystal Palace vil have for ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Tanguy Ndombele fra Lyon til PSG
Note:
Lyons præsident forsøger at starte en budkrig på Ndombele. PSG er en af bejlerne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L’Equipe

N’golo Kanté fra Chelsea til PSG
Note:
PSG har rettet fokus mod N’golo Kanté. Chelsea vil ikke sælge, men PSG vil forventeligvis komme med et stort tilbud, som kan være svært at sige nej til.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...