• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Søndagens rygtebørs (opdat): Tidligere Esbjerg-keeper kan ende i PSG

Tipsbladet.dk giver dig her søndagens varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Nelson Semedo fra FC Barcelona til Manchester City
Note
: Pep Guardiola er interesseret i at hente højrebacken Nelson Semedo til Manchester City, men FC Barcelona kræver angiveligt knap 750 millioner kroner for portugiseren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Joe Hart fra Burnley til FC Porto
Note
: Joe Hart har ikke udsigt til spilletid i Burnley, og han kan i stedet erstatte Iker Casillas i FC Porto.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Shinji Kagawa fra Borussia Dortmund til Celta Vigo
Note
: Shinji Kagawa er reserve i Borussia Dortmund, og nu kan han være på vej til spansk fodbold. Celta Vigo skulle være interesserede i den japanske offensivspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Martin Dubravka fra Newcastle til PSG
Note
: Den tidligere Esbjerg fB-keeper Martin Dubravka har imponeret i Newcastle, og nu kan han være på vej til Paris Saint-Germain, hvor han skal være reserve for Alphonse Areola. Han skulle koste 75 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Kicker

Moise Kean fra Juventus til Everton
Note:
 19-årige Kean fik sit gennembrud i Juventus i sidste sæson, men nu er han på vej videre. Everton og Juventus skulle angiveligt være meget tæt på hinanden i forhandlingerne om den unge italiener. Han skal angiveligt koste 40 mio. euro, og Juventus skal have en tilbagekøbsklausul. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Stanley N'Soki fra Paris Saint-Germain til Newcastle 
Note:
 Stanley N'Soki har langt til fast spilletid i Paris Saint-Germain, og derfor vil Newcastle angiveligt slå kløerne i den 20-årige back, der menes at koste 12 mio. pund. Lazio skulle dog også være interesserede. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports News

Christian Benteke fra Crystal Palace til Kina 
Note:
 Den bomstærke belgier er jagtet af flere unavngivne, kinesiske klubber. Crystal Palace forlanger dog 32 mio. pund for Benteke, og det forlyder, at de skal helt ned på 15 mio. pund, før det er interessant for italienerne. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Andre Schürrle fra Borussia Dortmund til Spartak Moskva 
Note:
 André Schürrle er tilbage i Dortmund efter sit lejeophold i Fulham i sidste sæson, men han bliver ikke længe i det tyske. Det forventes nemlig, at tyskeren præsenteres i Spartak Moskva inden længe, der giver 3,5 mio. euro for kantspilleren. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...