• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Søndagens rygtebørs (opdat.): Barcelona er klar til at sælge midtbaneprofil

Så vi er klar med ugens sidste omgang varme rygter her på Tipsbladet.dk

Af tipsbladet.dk

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Real Madrid
Note
: Kalidou Koulibaly har i flere transfervinduer været meldt på vej væk fra Napoli, og nu vil Real Madrid endegyldigt lokke ham væk. De er efter sigende villige til at kaste 1,1 milliarder kroner efter den senegalesiske stopper.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Ivan Rakitic fra FC Barcelona til Manchester United
Note
: FC Barcelona er angiveligt villige til at lytte til bud på 31-årige Ivan Rakitic til sommer, og Manchester United skulle være interesserede. Tidligere har Inter også været meldt interesserede i kroaten.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Maurizio Sarri fra Chelsea til Roma
Note
: Roma skal finde en ny cheftræner til sommer, og her skulle førsteprioriteten være Maurizio Sarri, der angiveligt er fyringstruet i Chelsea.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Tanguy Ndombele fra Lyon til Manchester City eller PSG
Note
: Manchester City jagter en afløser for Fernandinho, og det kan blive 22-årige Tanguy Ndombele fra Lyon. De skal dog kæmpe med PSG om den defensive midtbanespillers underskrift.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: L'Equipe 

David de Gea fra Manchester United til Paris Saint Germain
Note:
Paris Saint-Germain vil forsøge at lokke David de Gea til den franske hovedstad, og de er villige til at møde hans gigantiske lønkrav på cirka tre millioner kroner om ugen. Og de Gea skal være klar til at forlade Manchester United, hvis den engelske klub ikke vil matche det beløb.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

David de Gea fra Manchester United til Real Madrid eller Juventus
Note:
To af de andre europæiske giganter er også med i kampen om den spanske keeper. Real Madrid har før jagtet de Gea, og er ikke helt tilfredse med Thibaut Courtois. Og I Juventus mangler de stadig at finde en langsigtet afløser for legenden Gianluigi Buffon, der forlod klubben sidste sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid
Note:
Zinedine Zidane vil meget gerne have sin landsmand til Real Madrid denne sommer, og Paul Pogbas agent, Mino Raiola har efter sigende holdt to samtaler med Real Madrid om muligheden for at få den franske midtbanespiller til den spanske gigant.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca via Manchester Evening News

Ben Chilwell fra Leicester til FC Barcelona eller Atletico Madrid
Note:
De mange gode præstationer i Leicester-trøjen har tiltrukket interesse fra nogle af de helt store klubber, og nu også uden for England. I Spanien har de nemlig også opdaget de store kvaliteter hos den 22-årige engelske back, og både FC Barcelona og Atletico Madrid overvejer at gå efter ham til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
Manchester United kigger efter forstærkninger til forsvaret, og mener nu at have fundet en i Crystal Palace. Her står den engelske U21-landsholdsback Aaaron Wan-Bissaka højt på listen over Ole Gunnars Solskjærs ønsker til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Youri Tielemans fra Monaco til Leicester
Note:
Den belgiske midtbanespiller har imponeret i Leicester, hvor han spiller på lån fra Monaco. Faktisk så meget, at Kasper Schmeichels klub gerne vil betale de cirka 350 millioner kroner, det vil koste at veksle lejekontrakten til en permanent en af slagsen. Og de vil gerne sikre købet hurtigt, for også Tottenham og Manchester United har fået øjnene op for den kun 21-årige belgiske landsholdsspiller.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...