• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Søndagens rygtebørs (opdat.): Juve vil hente ny Real Madrid-profil

Tipsbladet.dk giver dig her søndagens bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Raphael Varane fra Real Madrid til Juventus
Note
: Real Madrids franske stopper, Raphael Varane, har tidligere været sat i forbindelse med Manchester United, men nu blander Juventus sig tilsyneladende i jagten på Varane. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport 

Rafael Leao fra Lille til Everton
Note
: Lilles 19-årige angriber, Rafael Leao, har scoret syv mål i Ligue 1 i denne sæson, og Everton har efter sigende allerede indledt samtaler med den franske klub om Leao. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

Ben Godfrey fra Norwich til Manchester United
Note
: 21-årige Ben Godfrey har imponeret i Norwich' forsvar i denne sæson, og det har Manchester United bemærket. De er angiveligt interesserede i stopperen, der forventes at koste knap 80 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Jan Vertonghen og Toby Alderweireld fra Tottenham til Ajax
Note
: Ajax' sportsdirektør, Marc Overmars, er interesseret i at hente Tottenhams belgiske forsvarsduo tilbage til Ajax til sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fox Sports

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til Manchester United
Note:
Den 18-årige kantkomet Callum Hudson-Odoi er en eftertragtet herre. I vinter var Bayern München ude med snøren efter den unge englænder, og nu er det angiveligt Manchester United, der forbereder et bud på 30 mio. pund for den nyslåede engelske landsholdssspiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Diogo Jota fra Wolves til Tottenham
Note:
Diogo Jota har været en profil på et velspillende Wolves-mandskab i denne sæson, og nu er det måske ved at være tid til at komme videre. Tottenham er angiveligt ved at forberede et bud på den vævre kantspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sunday Express

Milan Skriniar fra Inter til Manchester City
Note:
 Manchester City vil angiveligt spille med musklerne i kampen om den kroatiske centerback, og de overvejer efter sigende at sende et bud afsted i omegnen af 100 mio. pund. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Nicolo Barella fra Cagliari til Inter eller Chelsea 
Note:
 Nicolo Barella er en eftertragtet herre, og præsidenten i Cagliari bekræfter, at der har været forhandlinger om Barella med både Inter og Chelsea. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...