• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sommerudsalg: Barcelona vil sælge spillere for en milliard

Foto: Getty Images

Barcelona er fast besluttet på at hente en eller flere stjerner til sommer, og derfor har katalanerne valgt at sætte hele otte spillere til salg.

Af gram

I Barcelona er man hårdt ramt af den økonomiske krise, som coronapandemien har medført, men den katalanske storklub er stadig fast indstillet på at hente én eller flere stjerner til sommer.

Det betyder selvsagt, at der skal skrabes nogle penge sammen. Og ifølge den spanske avis Diario Sport er planen på ledelsesgangene i Barcelona, at man skal forsøge at skrabe over en milliard kroner sammen på spillersalg til sommer.

Læs også: Barça var tæt på at sende Messi og Pep til Madrid - for så at ansætte Laudrup

Vil af med overflødige folk
Idéen i Barcelona er således at få solgt spillere, som enten ikke spiller en væsentlig rolle, eller som har skuffet igennem længere tid.

Og heriblandt finder man altså navne som Nelson Semedo, Junior Firpo, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Carlos Aleñá, Jean-Clair Todibo og Rafinha. 

Barcelona er således klar til at sælge alle disse spillere, såfremt man får tilbudt en acceptabel pris. 

Portugiser er den dyreste
De to spillere, som står til at kunne indbringe de højeste priser af de ovennævnte, er Nelson Semedo og Samuel Umtiti.

Portugiseren er vurderet til 240 millioner kroner, mens franskmanden koster 185 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...