• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Spansk klub vil leje verdens dyreste målmand i to sæsoner

Foto: Getty Images

I Valencia er man angiveligt interesseret i at hente Kepa Arrizabalaga, der længe har været en udskældt herre i Chelsea.

Af gram

Kepa Arrizabalaga blev for to år siden verdens dyreste målmand, da Chelsea hentede spanieren i Athletic Bilbao for 600 millioner kroner.

Arrizabalaga har dog været en udskældt herre på Stamford Bridge, hvor Chelsea-cheftræner Frank Lampard tidligere på sæsonen valgte at bænke spanieren fem kampe i træk.

Læs også: Top 10: Chelseas værste indkøb nogensinde

Cillesen på vej væk
Og nu skriver den spanske avis Marca, at La Liga-klubben Valencia angiveligt overvejer at hente Kepa Arrizabalaga. Avisen skriver, at der eksempelvis kan blive tale om en to-årig lejeaftale med en obligatorisk købsoption.

Tilbage i maj reporterede en anden spansk avis, Mundo Deportivo, også, at Valencia har kig på Chelsea-målmanden som en erstatning for Jasper Cillesen, der er på vej væk fra Daniel Wass' klub.

I Chelsea har man angiveligt set sig varm på Ajax-målmanden André Onana. London-klubben har denne sommer allerede hentet én Ajax-profil, nemlig marokkanske Hakim Ziyech.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...