• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Spansk klub vil tilbyde Sergio Ramos fem-årig kontrakt

Foto: Getty Images

Efter 16 år i Real Madrid ser Sergio Ramos ud til at pakke kufferten denne sommer. Den spanske legende kan dog muligvis fortsætte i La Liga.

Af gram

Sergio Ramos har sandsynligvis spillet sin sidste kamp for Real Madrid, idet forsvarsstjernens kontrakt udløber om lidt over to uger. 

Men ifølge den spanske radiostation esRadio er den 35-årige Ramos nu blevet præsenteret for en mulighed for at fortsætte karrieren i La Liga. 

Markant lavere løn
Således reporterer radiostationen, at Sevilla er klar til at tilbyde Sergio Ramos en fem-årig kontrakt, således at legenden kan spille, indtil han er 40 år. Sergio Ramos har tidligere spillet for Sevilla, inden han i 2005 skiftede til Real Madrid. 

Sevilla har angiveligt tilbudt Sergio Ramos en årsløn på 45 millioner kroner. I Real Madrid tjener forsvarsspilleren omtrent det dobbelte. Madrilerne er dog kun klar til at tilbyde den aldrende klublegende en ét-årig forlængelse. 

I løbet af de seneste måneder har Sergio Ramos også været rygtet til Paris Saint-Germain.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...