• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Splid i den franske EM-lejr: Mbappé er rasende på holdkammerat

Foto: Getty Images

Olivier Giroud og Kylian Mbappé er angiveligt kommet på kant med hinanden, efter at førstnævnte brokkede sig efter tirsdagens 3-0-sejr over Bulgarien.

Af gram

Frankrig slog tirsdag Bulgarien med 3-0 i den sidste EM-testkamp, men efterfølgende er der alligevel opstået dårlig stemning i den franske landsholdslejr. 

Ifølge den franske avis L'Equipe er Kylian Mbappé således blevet rasende over en udtalelse, som holdkammeraten Olivier Giroud kom med efter slutfløjtet. Chelsea-angriberen, der i slutningen af første halvleg erstattede en skadet Karim Benzema, følte således ikke, at holdkammeraterne afleverede nok til ham. 

- Nogle gange tager du løbene, uden at du får bolden. Måske kunne vi have været bedre til at finde hinanden, vil jeg sige, lød det således fra Oliver Giroud, der scorede to gange i 3-0-sejren.

Ville afholde pressemøde
Og ifølge L'Equipe følte Kylian Mbappé sig altså så ramt af Girouds kommentar, at Paris Saint-Germain-stjernen ønskede at afholde et pressemøde, hvor han kunne svare Giroud igen. Historien melder ikke noget om, hvorfor pressemødet ikke blev til noget, men det må formodes, at den unge superstjerne blev talt til ro.

Landstræner Didier Deschamps har efterfølgende forsøgt at tale episoden ned. 

- Hvis man fik bolden hver gang, man kaldte på den, så ville det være dejligt. Angriberen siger: 'Jeg tager løbene, men bolden bliver på midtbanen.' Midtbanespillerne vil sige, at det er angribernes skyld. Nogle gange er det ikke muligt at lægge afleveringen. Nogle gange handler det om bevægelse. Men det er ikke et angreb på Kylian eller nogle andre, lød det således fra Deschamps.

Frankrig indleder EM på tirsdag, hvor der venter en kamp mod Tyskland i München. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.