• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Sportsdirektør i topklub: Timo Werner har afvist os

Foto: Getty Images

Timo Werner ser stadig ud til at være på vej mod Liverpool. Tyskeren har i hvert fald slået fast overfor Inter, at han ikke er interesseret i at skifte til Milano-klubben.

Af gram

Liverpool har endnu ikke opgivet at hente RB Leipzig-angriberen Timo Werner. Cheftræner Jürgen har i løbet af denne uge således informeret den engelske klubs bestyrelse om, at Werner vil være det perfekte indkøb. Det skriver den engelske avis The Guardian.

Merseyside-klubben har endnu ikke afgivet et officielt bud på den 24-årige angriber, men håber altså angiveligt på at gennemføre transferen denne sommer. 

Læs også: Liverpool-legende irriteret over tabt CL-finale: Underligt valg af Rafa Benitez

Skal lukke handlen indenfor de næste uger
Liverpool har angiveligt fået en forsikring fra Werner om, at han vil vente med at tage en beslutning om fremtiden, indtil Liverpool har taget en endelig beslutning. Timo Werners repræsentanter er således bevidst om, at coronaviruspandemien har gjort situationen mere kompliceret for Liverpool.

Timo Werner har en frikøbsklausul på 450 millioner kroner, som løber indtil den 15. juli. Hvis Liverpool ikke har købt tyskeren inden da, er englænderne nødt til at blive enige med RB Leipzig om en pris. Werners kontrakt med RB Leipzig løber således indtil 2023.

Gad ikke Inter
Inter var, ifølge The Guardian, også en af de klubber, der har vist interesse for Werner. Men tyskeren var angiveligt aldrig interesseret i at tage til Italien, lyder det fra den engelse avis. Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, udtalte tidligere fredag, at han havde været i kontakt med Werner.

- Werner kommer ikke til Inter. Jeg er bevidst om hans tanker om fremtiden, og vi kommer ikke til at købe ham. Jeg elsker ham som spiller, men vi var aldrig i forhandlinger med ham

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...