• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Spurs slår til i sidste øjeblik: Tæt på to målfarlige herrer

Foto: Getty Images

Tiden er ved at rinde ud for Tottenham, men nu forlyder det, at klubben er tæt på at hente både Steven Bergwijn og Krzysztof Piatek i de sidste dage af vinterens transfervindue.

Af gram

Tottenham har i løbet af januar været kædet sammen med en række angribere, efter at det blev en kendsgerning, at Harry Kane formentlig misser resten af sæsonen med en skade.

Med fire dage tilbage af vinduet har London-klubben ikke haft held med at få hentet en angriber, men nu tyder det på, at man her til allersidst i vinduet kan ende med at hente hele to offensive folk.

Læs også: Spurs-profil anklager: En spiller i vores trup lækker nok løgne til pressen

Tæt på Bergwijn og Piatek
Således reporterer den italienske Sky Sport-journalist Fabrizio Romano nu, at Tottenham er ganske få detaljer fra at blive enige med PSV Eindhoven om et køb af kantspilleren Steven Bergwijn. Prisen for den 22-årige hollandske landsholdsspiller ligger på 230 millioner kroner, forlyder det.

Og ifølge Romano er Tottenham ligeledes i dialog med AC Milan om den polske angriber Krzysztof Piatek. Der er angiveligt tale om en lejeaftale med en købsoption, men endnu er parterne ikke nået til enighed. 

Tottenham har i dette vindue indtil videre hentet midtbanespilleren Gedson Fernandes i Benfica, mens Christian Eriksen har gennemført sit lægetjek i Inter.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...