• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Stjerne i unåde: Juventus trækker tilbud tilbage

Foto: Getty Images

Paulo Dybala ser ud til at være færdig i Juventus, efter at argentineren i sidste uge blev suspenderet af Torino-klubben.

Af gram

Paulo Dybalas fremtid i Juventus ser særdeles tvivlsom ud, efter at argentineren i sidste uge blev suspenderet af sin arbejdsgiver. 

Dybala deltog således i en fest hos holdkammeraten Weston McKennie, selvom det under de nuværende coronavirus-regler er forbudt at holde privatfester. Dybala og McKennie blev derfor begge udeladt fra lørdagens 2-2-kamp mod Torino. Det samme gjorde midtbanespilleren Arthur, der også deltog i festen. 

På vej væk
Og ifølge det italienske medie Calciomercato.com har festen fået yderligere konsekvenser for Dybala, der i øjeblikket tjener knap 56 millioner kroner årligt i Juventus. Dybalas kontrakt udløber dog om et års tid, og Juventus havde i første omgang tilbudt argentineren en forlængelse, med en ny årsløn på lidt over 74 millioner kroner. 

Dybala havde afvist Juventus' tilbud, idet argentineren krævede en årsløn på 111 millioner kroner. Men ifølge Calciomercato.com har Juventus nu altså trukket deres tilbud til Dybala tilbage. De kriseramte italienske mestre har således informeret argentineren om, at han kan forlænge sin kontrakt og fortsætte med med den samme løn, han har nu - altså 56 millioner kroner årligt. 

Paulo Dybala har været skadet i store dele af sæsonen, og argentineren har derfor blot spillet 11 ligakampe i denne sæson. Ifølge Football Italia peger pilen nu mod et sommerskifte for Paulo Dybala. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...