• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Stjernetræner vil have interesse i United-job

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske journalist Gianluca Di Marzio vil Antonio Conte sige ja, hvis Manchester United ringer og tilbyder ham et job.

Af gram

Med sommerens markante forstærkninger af spillertruppen er der i denne sæson ekstra stort pres på Ole Gunnar Solskjær, og det pres er ikke blevet mindre efter tirsdagens Champions League-fiasko mod schweiziske Young Boys. 

Efterfølgender har der været eksperter, der har opfordret til en fyring af Solskjær, men spørgsmålet er selvfølgelig, hvem der i så fald skulle kunne afløse nordmanden. 

Ifølge den italienske journalist Gianluca Di Marzio, der har 1,4 millioner følgere på Twitter, er der en tidligere Chelsea-boss, der lige nu er både arbejdsløs og interesseret i at overtage Solskjærs job. 

Gider ikke Arsenal
Overfor talkSPORT har Gianluca Di Marzio således slået fast, at Manchester United er en klub, som Antonio Conte næppe vil afvise. 

- Han vil kun acceptere et vinderprojekt. Så jeg tror ikke, at han vil acceptere Arsenal. Og det er også årsagen til, at han sagde nej til Tottenham. Jeg tror kun, at han vil acceptere, hvis det er eksempelvis Manchester United, der ringer, lyder det således fra Gianluca Di Marzio.

Antonio Conte vandt i sidste sæson Serie A med Inter, og den 52-årige italiener vandt i 2017 Premier League med Chelsea. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.