• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Store mangler i PSG: Pochettino vil hente duo fra sit Tottenham-hold

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino er blot lige ankommet i PSG, men argentinerens undervældende debut har allerede understreget, at der er brug for forstærkninger allerede nu.

Af gram

Det er en spændende tid i Paris Saint-Germain lige nu, efter at de franske mestre i lørdags præsenterede Mauricio Pochettino som klubbens nye cheftræner.

Og det helt store spørgsmål her i januar er selvfølgelig, om den tidligere Tottenham-boss har tænkt sig at foretage nogle øjeblikkelige ændringer i sin spillertrup. 

Læs også: - Er Eriksen på vej hjem?

Flere mangler i spillertruppen
Til sin præsentation sagde Pochettino, at 'alle store spillere er velkomne i PSG', da argentineren blev spurgt til Messi-rygterne. I første omgang ser det dog ud til, at pariserne har kig på navne fra en lidt anden hylde. Således reporterer det franske medie RMC Sport torsdag, at Paris Saint-Germain har kig på to mulige forstærkninger, mens klubben også pønser på et salg. 

- Mauricio Pochettino er for kort tid siden landet på PSG-bænken, og hans intention er at forstærke holdet. Og for at gøre det muligt vil han være klar til at hente spillere fra sit gamle Tottenham-hold, skriver RMC Sport således. 

- Blot få dage efter sin ankomst i PSG stod Mauricio Pochettino på sidelinien i sin første kamp. Pointdelingen mod Saint-Etienne gav et indblik i de mange mangler i den parisiske spillertrup. Blandt andet var det opsigtsvækkende, at den argentinske træner var tvunget til at spille med Marco Verratti som 10'er. For at overkomme dette problem har Pochettino planer om at hente spillere, han tidligere har trænet. 

- Som nævnt allerede i sommer er Dele Alli en meget reel mulighed... omend en besværlig en af slagsen. Derudover har hovedstadsklubben også kig på Christian Eriksens situation i Inter. Danskeren har spillet meget lidt, siden sin ankomst til Italien i januar 2020. 

RMC Sport påpeger samtidig, at Paris Saint-Germain 'utvivlsomt' også er nødt til at sælge i løbet af vinterens transfervindue. Mediet peger på tyske Julian Draxler som et godt bud på en spiller, der kan blive solgt i løbet af januar. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...