• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Storklub byder 815 millioner for Haaland

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis La Repubblica er det omtrent 300 millioner kroner, der i øjeblikker adskiller Dortmund og Real Madrid i forhandlingerne om Erling Haaland.

Af gram

I løbet af den seneste måneds tid har Real Madrid-præsident Florentino Perez angiveligt erkendt, at det bliver umuligt at hente Kylian Mbappé denne sommer, da Paris Saint-Germain nægter at sælge franskmanden.

Ifølge den italienske avis La Repubblica har Perez dog ikke opgivet at hente en stjerneangriber til Madrid denne sommer. Således skriver avisen, at Real Madrid-præsidenten har lovet cheftræner Carlo Ancelotti, at han vil forsøge at gennemføre en 'Galactico'-transfer. 

Dortmund kræver 300 millioner mere
La Repubblica skriver, at Dortmund har afvist Real Madrids første bud på Erling Haaland, som lød på 815 millioner kroner. Dortmund kræver angiveligt lidt over 1,1 milliard kroner for den 20-årige nordmand. 

Ifølge La Repubblica vil Dortmund være interesserede i at sælge Haaland til denne pris, idet angriberen har en frikøbsklausul på 560 millioner kroner, som træder i kraft i 2022. 

Erling Haaland, der i denne sæson scorede 41 mål i 41 kampe for Dortmund, jagtes også af Chelsea

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...