• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Storklub vil have klubløs Chiellini

Foto: Getty Images

Giorgio Chiellini er i øjeblikket klubløs, idet den italienske EM-helts kontrakt med Juventus udløb med udgangen af juli. Og i Real Madrid drømmer Carlo Ancelotti angiveligt om at hente landsmanden ind som erstatning for Sergio Ramos.

Af gram

Giorgio Chiellini fylder 37 år om nogle uger, men den italienske midterforsvarer viste med al tydelighed under EM, at han stadig har et meget højt niveau. 

Alligevel er situationen dog den, at den rutinerede italiener i øjeblikket er klubløs, idet hans kontrakt med Juventus udløb ved udgangen af juni. Efter Italiens EM-triumf udtalte Chiellinis agent, at ingen klubber endnu har ringet, men at man forventer at modtage opkald fra interesserede klubber. 

Og ifølge det italienske medie Calciomercato kan Giorgio Chiellini potentielt afslutte sin glorværdige karriere med et La Liga-eventyr, idet Carlo Ancelotti angiveligt er interesseret i at hente landsmanden til Real Madrid som erstatning for Sergio Ramos, der er rykket til Paris Saint-Germain. 

Skal mødes med Juventus
Real Madrid står også til at miste Raphaël Varane, som rygtes til Manchester United, så madrilenerne kunne i teorien godt bruge en spiller som Giorgio Chiellini, selvom man også har hentet David Alaba i Bayern München. 

Samtidig er det dog også svært at forestille sig Chiellini i en anden klub end Juventus, som forsvarsspilleren har repræsenteret siden skiftet fra Fiorentina i 2005. Ifølge Chiellinis agent er der da også talt et møde med Juventus senere på sommeren. 

Giorgio Chiellini har blot spillet 21 Serie A-kampe for Juventus i de seneste to sæsoner, efter at forsvarsspilleren pådrog sig en alvorlig skade i sommeren 2019. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...