• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Storklub vil hente City-stjerne på lejeaftale

Foto: Getty Images

Massimiliano Allegri ønsker at hente en angriber til Juventus, og Torino-klubben er angiveligt interesseret i at hente Gabriel Jesus i Manchester City.

Af gram

Efter en skrækkelig sæson er der brug for nye kræfter i Juventus, og Torino-klubben har tilsyneladende rettet kikkerten mod Manchester.

I hvert fald skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at den nye Juventus-cheftræner Massimiliano Allegri ser det som en prioritet at få hentet en ny angriber til Juventus. 

Både Mauro Icardi og Gabriel Jesus har været kædet sammen med Juventus, og ifølge La Gazzetta dello Sport hælder Juventus lige nu til at satse på brasilianeren.

Kan komme i overskud
Ifølge La Gazzetta dello Sport håber Juventus på, at Manchester City vil acceptere en aftale, hvor Gabriel Jesus i første omgang rykker til Juventus på en lejeaftale. 

De engelske mestre arbejder på at hente Harry Kane, og i det scenarie vil Gabriel Jesus formentligt ikke den store udsigt til spilletid på Etihad Stadium. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...