• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Storklub vil leje udskældt Barcelona-fløj

Foto: Getty Images

Ousmane Dembele har ikke haft den store succes i Barcelona på det seneste, og nu kan franskmanden være på vej videre til Juventus, som er interesseret i en lejeaftale.

Af gram

Barcelona har igennem det seneste stykke tid været kædet sammen med Miralem Pjanic, og flere forskellige Barcelona-spillere kan ende med at indgå i transferen.

Spillere som Arthur, Ivan Rakitic og Arturdo Vidal har været nævnt som spillere, der kan komme til at indgå i byttehandlen.

Læs også: Barça-træner om kritik fra Messi: Hans udmelding har skabt en stor debat

Varsomme Juventus
Nu reporterer den katalanske avis Mundo Deportivo dog, at Torino-klubben i forhandlingerne også har vist interesse for Ousmane Dembele.

Franskmanden har været plaget af skader og disciplinærproblemer, og forventes at forlade Camp Nou til sommer. Juventus vil derfor forsøge at overtale Barcelona til en lejeaftale med en købsoption. 

De fleste spillere er til salg
Regnskabsåret slutter den 30. juni for Barcelona, der er nødt til at få rettet lidt op på på økonomien inden da. 

En spiller som Nelson Semedo, der er rygtet til Manchester City, forventes eksempelvis at forlade Barcelona til sommer. Ifølge Mundo Deportivo er det faktisk kun Lionel Messi, Marc-André ter Stegen, Frenkie de Jong og Antoine Griezmann, der ikke er til salg.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...