• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

To storklubber kæmper om gratis Bayern München-stjerne

Foto: Getty Images

David Alaba ser ud til at forlade Bayern München, og østrigeren kan ende i enten Paris eller Torino.

Af gram

David Alaba har kontraktudløb i Bayern München til sommer, og østrigeren har meget svært ved at nå til enighed med den tyske storklub om en ny kontrakt. 

I september udviklede det sig således til mundhuggeri mellem parterne, da Uli Hoeness kaldte Alabas agent for 'en grådig piratfisk', hvilket forsvarsspilleren bestemt ikke satte pris på.

Læs også: Ond stemning mellem klubikon og Bayern-stjernes lejr: Han spreder beskidte løgne

I storklubbers søgelys
Og ifølge det italienske medie Tuttosport kæmper Juventus og Paris Saint-Germain i øjeblikket om muligheden for at hente den 28-årige David Alaba på en fri transfer til sommer. 

Østrigeren, der også kan spille venstre back og defensiv midtbanespiller, fik sin debut for Bayern München i 2010. Bortset fra en udlejning til Hoffenheim i 2011 har Alaba spillet hele sin karriere i Bayern München.

Men det kan altså være slut til sommer, idet Alaba tilsyneladende ikke er tilfreds med det tilbud, som Bayern München har smidt på bordet. I Juventus har man nogle aldrende midterforsvarere, mens man i Paris Saint-Germain har sagt farvel til forsvarsgeneralen Thiago Silva. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...