• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har afvist Beckham: Nu meldes Suárez på vej til Madrid

Foto: Getty Images

Luis Suárez har afvist Inter Miami, og nu forsøger Atlético Madrid at hente den 33-årige Barcelona-stjerne.

Af gram

Det har været nogle hektiske uger for Luis Suárez, siden Ronald Koeman i slutningen af august informerede uruguayaneren om, at han ikke indgår i fremtidsplanerne på Camp Nou.

Torsdag var Barcelona-stjernen i Italien for at få udstedt et italiensk pas, men samme dag droppede Juventus interessen i Suárez, da Torino-klubben endelig lykkedes med at hente førsteprioriteten Edin Dzeko. 

Læs også: Liverpool-legende til Jürgen Klopp: Hent dog Luis Suárez

Simeone har snøren ude
Dermed er det ganske uvist, hvor Luis Suárez skal spille i denne sæson. Barcelona-cheftræner Ronald Koeman udtalte tidligere på ugen, at catalanerne prøver at finde 'en vej ud' for Suárez, men at angriberen ikke vil blive sendt på tilskuerpladserne, hvis han ikke får held med at finde en ny klub.

Og ifølge The Guardian-journalisten Fabrizio Romano har Diego Simeone nu meldt sig ind i kampen om Luis Suárez. Romano skriver således på Twitter, at Atlético Madrid kæmper for at få fat i Luis Suárez, hvis uruguayaneren ender med at forlade Barcelona. Madrilenerne er nødt til først at få solgt nogle spillere, men klubben vil forsøge at hente Suárez.

Ifølge Fabrizio Romano har Luis Suárez afvist et tilbud fra David Beckhams MLS-klub, Inter Miami, hvor den 33-årige målræv ellers ville være blevet den bedst betalte spiller nogensinde i MLS.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...