• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Suárez raser over blokeret transfer: Nu går Atlético efter Cavani

Foto: Getty Images

Barcelonas klubpræsident har sat en stopper for Luis Suárez' frie transfer til Atlético Madrid, og madrilenerne jagter nu i stedet Edinson Cavani.

Af gram

Både plan A og plan B er gået i vasken for Luis Suárez i løbet af den seneste uges tid. 

Først droppede Juventus interessen i uruguayaneren, og tirsdag har Barcelonas klubpræsident så blokeret Suárez' frie transfer til Atlético Madrid

Læs også: Barça-præsident ombestemmer sig: Atlético kan ikke få Suárez

Derudover er Suárez blevet anklaget for at have svindlet sig til et italiensk pas, da han i torsdags fløj til Perugia for at tage en italiensk sprogtest.

Går efter Cavani i stedet
Tirsdag reporterer spanske aviser som Marca og Diario AS, at Luis Suárez' skifte til Atlético Madrid muligvis er gået endegyldigt i vasken. De to aviser skriver, at Atlético Madrid nu i stedet har valgt at gå efter Edinson Cavani, der stadig leder efter en ny klub, efter at hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløb i juni.

Suárez' frie transfer til Atlético Madrid gik i vasken, da Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu ombestemte sig ved at nægte uruguayaneren at skifte til La Liga-rivalerne på en fri transfer. Ifølge Marca er Luis Suárez 'rasende' over Bartomeus løftebrud.  

For Atlético Madrid er der også tale om en streg i regningen, idet man tirsdag har udlejet Alvaro Morata til Juventus. Ifølge Mundo Deportivo har madrilenerne dog endnu ikke opgivet at hente Luis Suárez, selvom det altså ikke bliver på en fri transfer. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...