• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Superagent har tilbudt United-stjerne til Liverpool

Foto: Getty Images

Liverpool har brug for fornyelse på midtbanen, og Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har angiveligt tilbudt Merseyside-klubben, at de kan hente Paul Pogba.

Af gram

Mino Raiola har altid været en upopulær karakter på Old Trafford, men superagenten er tilsyneladende klar til at optrappe konflikten voldsomt. 

Således reporterer det franske medie Le 10 Sport nu, at Mino Raiola overfor Liverpool har luftet muligheden for, at Merseyside-klubben kan hente Paul Pogba på en fri transfer næste sommer, hvor franskmandens kontrakt udløber.

Først aktuelt næste år
Liverpool har denne sommer mistet Georginio Wijnaldum, som er rykket til Paris Saint-Germain på en fri transfer, og derudover har The Athletic reporteret, at Jordan Henderson også kan være på vej væk. Dermed ser det altså ud til, at Liverpool har brug for fornyelse på midtbanen, hvorfor det i teorien vil give fin mening at hente Paul Pogba på en fri transfer.

Ifølge Le 10 Sport har Liverpool gjort det klart overfor Raiola, at de ikke engang vil gøre et forsøg på at hente Pogba denne sommer. Ifølge mediet er Liverpool dog ikke afvisende for at overveje Pogba-muligheden næste år. 

I første omgang forlyder det dog, at Liverpool overvejer midtbanespillere som Eduardo Camavinga (der også rygtes til Manchester United) og Lyon-profilen Houssem Aouar. Og ifølge Le 10 Sport er det fortsat Paris Saint-Germain, der er den mest realistiske destination for Pogba. Først skal pariserne dog have gennemført en række salg.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.