• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Surt for United: Fransk stjerne har udset sig anden destination end England

Foto: Getty Images

Manchester United forhandler i øjeblikket med Real Madrid om Raphaël Varane, men den engelske klub er angiveligt mindre optimistisk i forhold til muligheden for at hente Eduardo Camavinga.

Af gram

Manchester United har i de seneste uger været meldt interesseret i Eduardo Camavinga, men den engelske storklub får næppe fingrene i det franske stortalent. 

Således skriver avisen Manchester Evening News, at Rennes-stjernefrøet angiveligt foretrækker at fortsætte karrieren i La Liga. Den samme melding kom The Telegraph med tidligere på ugen. 

Paris er også en mulighed
Ifølge Manchester Evening News har Manchester United været i dialog med Eduardo Camavingas repræsentanter. En dialog, som 'ikke var lovende', da teenageren angiveligt foretrækker et spansk skifte. Manchester United er angiveligt på udkig efter en ny midtbanespiller denne sommer, især fordi Paul Pogba rygtes til Paris Saint-Germain i øjeblikket

Eduardo Camavinga har været rygtet til Real Madrid i årevis, men i den seneste tid har Paris Saint-Germain også meldt sig ind i kampen om teenagerens signatur. Real Madrids økonomi har det ikke specielt godt for tiden, men et køb af Camavinga kan vise sig muligt, hvis Raphaël Varane bliver solgt til Manchester United. 

Rennes' præsident udtalte tidligere på ugen, at klubben er klar til at sælge Eduardo Camavinga denne sommer, idet midtbanespilleren kan skifte gratis næste sommer. Ifølge The Telegraph kan Camavinga potentielt hentes for 225 millioner kroner denne sommer. 

Camavinga blev tidligere på året placeret på andenpladsen på Goals liste over planetens største 'wonderkids'

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.