• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Svensk målræv kan afløse Haaland i Dortmund

Foto: Getty Images

Dortmund risikerer at miste Erling Haaland til sommer, men Bundesliga-klubben kan måske alligevel have en skandinavisk målræv i truppen i næste sæson.

Af gram

Erling Haaland kan meget vel forlade Dortmund til sommer, og nu forlyder det, at nordmandens afløser kan blive svensk. 

Således skriver Goal, at Dortmund er interesserede i at hente Spartak Moskva-angriberen Jordan Larsson, der har imponeret i den russiske liga i denne sæson. 

Tyndt besat
Den 23-årige Jordan Larsson har scoret 12 mål i 23 ligakampe i denne sæson, og svenskeren blev i marts kåret til månedens spiller i Spartak Moskva. Jordan Larsson ligger i øjeblikket på en delt andenplads på topscorerlisten i den russiske Premier League. 

Ifølge Goal er et indkøb af Larsson faktisk ikke afhængigt af et Haaland-exit til sommer, idet Dortmund i øjeblikket har meget få alternativer til nordmanden. Stortalentet Youssoufa Moukoko er således for nyligt løbet ind i en skade. 

Jordan Larsson har spillet fem landskampe for Sverige, og fik senest spilletid i 2-0-nederlaget til Danmark i november. Larsson har spillet for Spartak Moskva siden skiftet fra IFK Norrköping i 2019.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...