• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tæt på kontraktudløb: PSG-kaptajn tilbyder sig selv til italiensk storklub

Foto: Getty Images

PSG-anfører Thiago Silva ser ud til at være færdig i den franske klub til sommer, og brasilianeren er angiveligt selv opsat på at vende tilbage til AC Milan.

Af gram

Thiago Silva skiftede i 2012 fra AC Milan til PSG, men brasilianeren kan denne sommer tage skiftet tilbage til den italienske klub.

I hvert fald reporterer det italienske medie Tuttosport, at den 35-årige PSG-kaptajn selv har taget kontakt til AC Milan for at tilbyde sig selv til den italienske traditionsklub.

Læs også: PSG har fastsat Neymars pris: Barcelona kaster håndklædet i ringen

Skal acceptere lønnedgang
PSG betalte i 2012 omtrent 315 millioner kroner for Thiago Silva, og brasilianeren har været med til at sikre pariserne syv mesterskaber. 

Thiago Silvas kontrakt med PSG udløber dog ved udgangen af juli, og dermed ser forsvarsspillerens tid i Paris ud til at være forbi.

Det primære problem er, at Thiago Silva i PSG tjener 90 millioner kroner om året. Brasilianeren vil derfor skulle acceptere en markant lønnedgang. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...