• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Mikkel Sloth

Tidligere dansk Manchester United-profil: De Ligt vil passe ind i klubben

Jesper Olsen mener, at Ajax' hollandske megatalent ville være en god tilføjelse til truppen i Manchester United. Danskeren nåede selv 139 ligakampe for den engelske storklub

Af sloth

Sæsonafslutningerne nærmer sig hastigt i de fleste europæiske ligaer, og det samme gør dermed sommerens transfervindue. Derfor er rygterne om kommende transfers allerede begyndt at svirre, og et af de allervarmeste emner er Ajax' Matthijs de Ligt. 

Særligt den spanske storklub FC Barcelona og italienske Juventus har været nævnt som en mulige klubber for det kun 19-årige giganttalent, der trods sin unge alder er anfører for Ajax og har mere end 100 kampe for den klubben. 

Udover FC Barcelona og Juventus har også engelske Manchester United efter sigende De Ligt på ønskelisten til sommer, og det gør de klogt i. Det mener klubbens tidligere danske spiller Jesper Olsen, der fra 1984 til 1988 nåede 139 ligakampe for den engelske storklub.

- Ingen tvivl om, at han kunne spille for Manchester United, udtaler Jesper Olsen i et interview med Omnisport, og fortæller, at det ikke kun er Manchester United, De Ligt vil kunne tørne ud for:

- Når du spiller for Ajax, er du en kvalitetsspiller. Så selvfølgelig kan han spille for United, ingen tvivl om det. Han vil passe ind på alle tophold i øjeblikket.

Jesper Olsen tog selv springet fra Ajax til Manchester United og ved derfor, hvad det kræver at foretage skiftet til Old Trafford. Men Manchester United vil med garanti få hård konkurrence om Matthijs de Ligt, særligt hvis Manchester United ikke kan tilbyde Champions Legue-fodbold i næste sæson. Noget, som både FC Barcelona og Juventus kan garantere hver sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...