• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tidligere Manchester United-spiller får fire-årig kontrakt i Barcelona

Foto: Getty Images

Barcelona betaler blot 225 millioner kroner får Memphis Depay, der får en kontrakt med catalanerne, som løber indtil 2024.

Af gram

Memphis Depay har i de seneste uger været rygtet til Barcelona, hvor hollænderen skal afløse Luis Suárez. 

Catalanernes nye cheftræner, Ronald Koeman, kender Depay fra sin tid som hollandsk landstræner, og Koeman har fra starten af presset på for at få Lyon-stjernen til Camp Nou.

Læs også: Sportsdirektør og cheftræner i fransk klub håber på at hente Barça-stjerne

Kan hentes billigt
Og ifølge det hollandske medie Voetbal International ligger det nu så godt som fast, at Memphis Depay skifter fra Lyon til Barcelona. Dermed får Ronald Koeman altså opfyldt sit ønske om at få fingrene i den 26-årige angriber, der har en fortid i Manchester United. 

Depays kontrakt med Lyon udløber næste sommer, og derfor slipper Barcelona med at betale den franske klub omtrent 225 millioner kroner for angriberen, der har leveret 57 mål for Lyon siden skiftet fra Manchester United i januar 2017.

Ifølge Voetbal International får Memphis Depay i Barcelona en kontrakt, der løber indtil sommeren 2024. 

Har brilleret på landsholdet
Manchester United betalte 250 millioner kroner for Depay, da Louis van Gaal hentede landsmanden i PSV Eindhoven i sommeren 2015, men englænderne fik kun 120 millioner kroner for Depay, da man halvandet år senere sendte ham videre til Lyon. 

På det hollandske landshold har Depay dog brilleret under Ronald Koeman. Depay leverede således 11 fuldtræffere i de 18 landskampe, han spillede under Koeman.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...