• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tidligere Real Madrid-stjerne meldes på vej til storklub

Foto: Getty Images

Efter blot et halvt år i engelsk fodbold er James Rodriguez angiveligt ved at have fået nok. Colombianeren rygtes således nu tilbage til La Liga.

Af gram

Everton hentede i sommer James Rodriguez i Real Madrid, og indkøbet af colombianeren blev dengang hyldet som 'et af vinduets bedste transfers'.

Nu forlyder det dog, at den 29-årige Rodriguez kan være på vej væk fra Everton allerede efter én sæson. Således skriver det spanske medie Defensa Central, at colombianeren 'er ved at blive ulykkelig i England'.

Træt af det engelske klima
Defensa Central peger på, at James Rodriguez er træt 'af vejret og kulturen' i England, samt det fysisk betonede spil, der har kostet ham en række skader. Trods genforeningen med Carlo Ancelotti har James Rodriguez således nu angiveligt indikeret, at han ønsker at vende tilbage til Madrid for at spille for Real Madrids rivaler, Atlético Madrid. 

Atlético Madrid var meget tætte på at hente colombianeren for to år siden, hvor colombianeren efter to år i Bayern München endte med at rykke tilbage til Real Madrid, hvor Zinedine Zidane placerede ham permanent på bænken.

Et skifte til Diego Simeones mandskab må da også siges at været et skridt op for James Rodriguez. Everton ligger således nummer syv i Premier League, mens Atlético Madrid ligger lunt i svinget til at blive spanske mestre i denne sæson.

James Rodriguez har i denne sæson leveret fem mål og syv assists i 20 kampe for Everton. Colombianeren har misset syv kampe på grund af skader.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...