• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs: Tottenham tæt på Eriksen-erstatning

Vi ser nærmere på nogle af de rygter, der præger transfervinduet på en tirsdag, hvor tingene spidser til.

Af tipsbladet.dk

Danilo fra Manchester City til Juventus og Joao Cancelo fra Juventus til Manchester City
Note: Manchester City og Juventus er tæt på at lukke en stor byttehandel. Angiveligt er Danilo blevet enig om de personlige detaljer med de italienske mestre, der sender Joao Cancelo modsatte vej til Etihad Stadium.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal.com

Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Everton
Note: Everton er meget tæt på at lande en aftale med Crystal Palace omkring Wilfried Zaha. Så tæt på at spilleren selv forventer at være Everton-spiller, når transfervinduet lukker på torsdag.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Christian Eriksen fra Tottenham til Manchester United
Note: Mancheter United er klar med et sidste forsøg på at hente den danske stjerne til Old Trafford. Christian Eriksen skulle tidligere have sagt nej, men han overvejer nu et nyt tilbud. Meget her afhænger dog af, om United får skippet Paul Pogba afsted.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Paulo Dybala fra Juventus til PSG
Note: Paulo Dybala har været rygtet til både Manchester United og Liverpool, men nu melder PSG sig ind i kampen om en aftale. De franske mestre vil tilbyde godt 60 millioner euro.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Infosport+

Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon til Tottenham
Note: Hvis Christian Eriksen drager til Manchester United denne sommer, står Bruno Fernandes klar til at skifte til Spurs. Fernandes har angiveligt selv sagt nej til et tilbud fra Manchester United.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Dayot Upamecano fra RB Leipzig til Arsenal
Note: Arsenal leder stadig efter en central forsvarsspiller. Man er ved at opgive håbet om Daniele Rugani fra Juventus, og nu er blikket rettet mod Dayot Upamecano fra RB Leipzig. Bundesliga-spilleren kan dog være for dyr for Arsenal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...