• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs: Atletico Madrid vil handle i Barcelona

Foto: Getty Images

Lionel Messi bliver kædet sammen med et skifte til Inter til sommer - men FC Barcelona skal have noget retur.

Af tipsbladet.dk

Thiago Silva skal ikke til AC Milan
Note
: Der er interesse for en genforening fra både AC Milan og Thiago Silva, men den italienske klub har efter sigende ikke råd til at betale brasilianerens løn.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Ivan Rakitic fra FC Barcelona til Atletico Madrid
Note: Ivan Rakitic har ikke en fremtid på Camp Nou, og især italienske klubber har været meldt interesserede. Nu blander Atletico Madrid sig imidlertid også i jagten på den kroatiske playmaker.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Middel

Manuel Neuer forlader Bayern München
Note
: Ifølge Lothar Matthaus er det usandsynligt, at Manuel Neuer er i Bayern München næste sæson. Bayern og Neuer kan ikke blive enige om en ny kontrakt, og Chelsea har angiveligt vist interesse i den tyske keeper.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Under middel

Houssem Aouar fra Lyon til Manchester City eller Liverpool
Note
: Houssem Aouar, 21 år, har imponeret på Lyons midtbane, og flere storklubber fra Premier League vil tilknytte den talentfulde franskmand.
Kilde: Sun
Sandsynlighed: Under middel

Jadon Sancho fra Dortmund til Manchester United
Note:
Det bliver ved med at larme omkring det skifte, og røgen kommer formentlig ikke uden brand. Men hvorvidt det vil lykkes for Manchester United at lande det 20-årige stortalent er endnu uvist, for konkurrencen er stor. Dog kan signalet være fra Sancho, at han helst vil til United, og så er det hele pludselig kommet tættere på. 
Kilde: Standard
Sandsynlighed: Middel

Lautaro Martinez fra Inter til FC Barcelona
Note:
Den skarpe Inter-angriber er varm og på blokken i storklubben, men der er skarp konkurrence fra andre af de største spillere - nemlig Manchester City og rivalerne fra Real Madrid.
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Under middel

Lionel Messi fra FC Barcelona til Inter
Note:
Da Massimo Moratti var præsident i Inter forsøgte han at hente Lionel Messi til klubben - og den drøm har han fortsat, selv om han ikke længere er præsident. Men til den italienske Rai Radio antyder Massimo Moratti, at der kan blive tale om en byttehandel - hvem sagde Lautaro Martinez?
Kilde: Rai Radio
Sandsynlighed: Under middel

Unai Nunez fra Athletic Bilbao til Arsenal
Note:
Arsenal har fået øjnene op for den spanske forsvarsspiller, der han en frikøbs-klausul på 225 millioner kroner. Nunez er 23 år og har status af spansk landsholdsspiller.
Kilde: La Razon
Sandsynlighed: Middel

Ferran Torres fra Valencia til Liverpool eller Manchester
Note:
Både Manchester-klubberne City og United har sammen med Liverpool kig på den 20-årige meget spændende kantspiller Ferran Torres, der har imponeret i Valencia og kan blive et af sommerens store transfer-emner.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Middel

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...