• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Robert Skov kan få Premier League-angriber som kollega

Foto: Getty Images

Vi zoomer ind på de seneste rygter fra transfervinduet.

Af tipsbladet.dk

Alexis Sanchez fra Manchester United til Inter
Note: Skiftet har længe set ud til at være tæt på, men nu er der kommet et lille bump på vejen. Anthony Martial pådrog sig nemlig en skade i lørdagens opgør mod Crystal Palace, og omfanget af skaden er endnu ukendt. United vil eftersigende vente med at give grønt lys til Sanchez-skiftet, indtil de ved hvor længe franskmanden er ude.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Guardian

Jurgen Locadia fra Brighton til Hoffenheim
Note: Robert Skov kan meget vel snart byde en Premier League-angriber velkommen i hans nye klub. I hvert fald skulle tyskerne være meget interesserede i at hente Jurgen Locadia i Brighton. Den hollandske angriber har aldrig helt fået gang i karrieren i det engelske, og derfor kunne han meget vel være parat til at skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AD 

Wilfried Bony til Inter
Note: Inter overvejer at hente Wilfried Bony til offensiven i Milano. Bony er blevet løst af aftalen med Swansea, og dermed kan man hente ham gratis denne sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Raphael Guerreiro fra Borussia Dortmund til PSG
Note: Det er ikke alt i Paris i øjeblikket, der handler om Neymar. De franske mestre er også på vippen til at hente Raphael Guerreiro i Dortmund. Back-profilen er blevet tilbudt en kontrakt frem til 2020 i Dortmund med markant bedre løn, men han har afvist og venter nu på PSG.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Neymar fra PSG til FC Barcelona
Note: Spillet om Neymar fortsætter denne tirsdag, men nu nærmer en aftale sig. FC Barcelona er klar til at sende repræsentanter til Paris for at mødes med Neymar på egen hånd. Samtidig skal man også møde klubben og jagte en aftale der, inden transfervinduet lukker.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Esports RAC1

Patrik Schick fra AS Roma til Fenerbahce eller RB Leipzig
Note: Patrik Schick fik 32 kampe for Roma i sidste sæson, men han har ikke været med her fra sæsonstart. Nu vil både tyrkiske Fenerbahce og RB Leipzig meget gerne hente tjekken, der scorede fem mål og lavede tre assists i Rom i sidste sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Skor & Goal

Chelsea FC vil forlænge med Tammy Abraham
Note: Chelsea FC er på vej med en ny aftale til Tammy Abraham, der vil mere end fordoble hans nuværende løn på 50.000 pund i ugen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Telegraph

Riza Durmisi fra Lazio til Brøndby IF
Note
: Riza Durmisi står med en uafklaret fremtid, og mandag kom det frem, at det er en mulighed for venstrebacken at vende hjem til dansk fodbold. Ikke overraskende er det nu kommet frem, at det er Brøndby IF, der kan blive Durmisis nye arbejdsgiver.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fotomac 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...