• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs: PSG, Tottenham, Arsenal og City slås om stortalent

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Neymar fra Paris Saint Germain til Barcelona
Note:
Barcelona skulle nu have forsøgt at hente Neymar på en lejeaftale i første omgang, hvorefter de vil købe ham på en permanent aftale næste sommer, forlyder det.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Davide Zappacosta fra Chelsea til Roma
Note:
Den italienske back ser ud til at være klar til at rejse til hjemlandet for at tørne ud for Roma på en lejeaftale. Kun lægetjekket mangler, lader det til.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Wallace fra Lazio til Valencia eller Monaco
Note:
Den 24-årige brasilianer har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Wolverhampton, og nu har Valencia og Monaco angiveligt meldt sig på banen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Birmingham Mail

Paulus Arajuuri fra Brøndby til Pafos FC
Note:
Brøndbys finske midterforsvarer Paulus Arajuuri har eftersigende tiltrukket sig interesse fra den cypriotiske liga.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Super Sport FM

Eduardo Camavinga fra Rennes til PSG, Manchester City, Arsenal eller Tottenham
Note:
De tre ovennævnte engelske klubber holder tilsyneladende alle et skarpt øje med den blot 16-årige Rennes-spiller Eduardo Camavinga.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail og L'Equipe

Neymar til Juventus
Note: Juventus er trådt ind i kampen om Neymar og har nu åbnet forhandlingerne om den brasilianske stjerne med PSG. Den italienske storklub har tilbudt omkring 750 millioner kroner plus Paulo Dybala for spilleren, som også jagtes af FC Barcelona og Real Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Christian Eriksen til FC Barcelona, Real Madrid eller Juventus
Note: Christian Eriksen er udelukkende interesseret i at forlade Tottenham, hvis han kan komme til enten FC Barcelona, Real Madrid eller Juventus. Derfor er det altså udelukket, at danskeren skifter til Atlético Madrid, som også har vist interesse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Michel Vorm til Liverpool
Note: Både Alisson og Adrian døjer eller har døjet med skader, hvorfor Liverpool overvejer at hente endnu en målmand ind, selvom klubben også har aldrende Andy Lonergan på kontrakt. Her skulle Michel Vorm, hvis kontrakt med Tottenham udløb efter sidste sæson, være med i overvejelserne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Caught Offside

Fernando Llorente til Lazio
Note: Inter, Napoli og Fiorentina har været efter Fernando Llorente, som forlod Tottenham ved kontraktudløb efter sidste sæson, men det bliver Lazio, som løber med den stærke, spanske angriber, som er blevet 34 år gammel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Juan Miranda til Juventus
Note: FC Barcelona har denne sommer hentet Junior Firpo ind som backup til Jordi Alba, og derfor er udsigterne til spilletid ikke gode for Juan Miranda. Nu vil Juventus forsøge at kapre den 19-årige forsvarsspiller og har tilbudt omkring 75 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...