• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs: Gattuso bliver ny Napoli-træner

Foto: Getty Images

Tipsbladet bringer dig hver dag rygter fra de store internationale ligaer.

Af tipsbladet.dk

Scott McTominay forlænger med Manchester United
Note
: 23-årige Scott McTominay har fået et gennembrud i denne sæson, hvor han har imponeret i Manchester United, og det kan han blive belønnet for. Klubben vil give ham en ny kontrakt med en ugeløn på knap en halv million kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sun

Gennaro Gattuso til Napoli
Note
: Carlo Ancelottis dage i Napoli er angiveligt talte, og Gennaro Gattuso ser ud til at overtage posten.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky in Italy

Jeremie Boga fra Sassuolo til Barcelona
Note
: Sassuolo og Barcelona er angiveligt interesserede i at styrke deres forhold, da spanierne har været imponeret af Sassuolos evne til at udvikle spillere. En af dem er den 22-årige franske offensivspiller Jeremie Boga, som FC Barcelona skulle være interesserede i at hente.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Moise Kean fra Everton til Roma eller Bologna
Note
: Moise Kean tog fra Juventus til Everton i sommer, men kan allerede nu være på vej hjem til Italien. Således skulle både Roma og Bologna være interesseredei den unge italiener. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Sadio Mané fra Liverpool til PSG:
Note: PSG er på udkig efter en erstatning for Neymar, hvis han forlader klubben til sommer, og her har den pengetunge klub selvfølgelig udset sig en af de største stjerner på det pt. bedste fodboldhold i verden, nemlig Sadio Mané. Det beretter det spanske medie Mundo Deportivo. Liverpool har dog nok ikke de store intentioner om at sælge Mané, men skulle de overhovedet overveje det, jamen så vil klubben have mindst 100 millioner euro, skriver mediet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Unai Emery til at være ny manager for Everton:
Note: Knap nok er Arsenals tidligere manager Unai Emery blevet fyret inden han rygtes til en ny klub. Everton som har haft store problemer i det første halve år af Premier League skulle angiveligt være interesseret i at signe træneren i et håb om at vende lykken i Liverpool-klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Chris Smalling fra Manchester United til Arsenal:
Note: Smalling er lige nu på et lejeophold i Roma, og der gør han det rigtig godt. Faktisk gør han det så godt, at han rygtes til både Arsenal, Inter og Juventus efter lejeopholdet er slut. Smalling har tidligere været rygtet permanent til Roma, da United ville bruge ham som en del af en byttehandel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Gareth Bale til MLS eller den kinesiske Super League.
Note: Gareth Bale ligner en mand, som defenitivt er færdig i Real Madrid, og derfor er det naturligt, at der spekuleres i, hvor waliserens næste destiantion er. Ifølge det spanske medie OkDario, så vil Bale hellere til MLS eller den kinesiske Super League, da det er mindre stressende end Premier League. Hvilke muligeklubber der er tale om beretter mediet intet om, men helt ved siden af virker det ikke, da Bale allerede har været tæt på at underskrive en kontrakt med et hold i den kinesiske liga.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: OKdario

Læs også:Michelsen efter 0-0 mod Aab: Alt i Alt en fair nok point-deling

Læs også:Ljungberg efter første Arsenal-sejr i to måneder: Det er sådan, vi vil spille

Læs også:Arsenal fik vendt skuden efter fortrinlig anden halvleg mod West Ham

Læs også:Mandagens rygtebørs: Tottenham sprænger banken for forsvarsspiller

Læs også:Klopp klarmelder profiler til Champions League-skæbnekamp

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...