• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs(opdat.): Italiensk topklub jagter Robben

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
Egentlig havde interessen fra Manchester United stilnet en smule af, efter de fik det første bud afvist. Nu har de tilsyneladende valgt at genoptage interessen i den stærke højre back. De vil oppe buddet, så det lyder på 50 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Hiroki Sakai fra Marseille til Tottenham
Note:
Den 29-årige højre back har gjort det så godt, at Mauricio Pochettino vil hente japaneren til London. Sakai spillede alle kampe for Japan under VM-slutrunden sidste sommer. Problemet kan være, at japaneren er en anelse for gammel i forhold til de spillere, Tottenham-ledelsen ønsker.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Ayoze Perez fra Newcastle til Valencia
Note:
Den spanske angriber har haft en god sæson for Newcastle, og det har fået interessen fra hjemlandet til blusse op. Valencia er eftersigende meget interesserede i at hente 25-årige Perez til angrebet, hvor Rodrigo flere gange er blevet rygtet væk.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Cope

Arjen Robben fra Bayern München til Lazio
Note:
Den 35-årige hollandske stjerne er efterhånden blevet rygtet til et væld af klubber, men endnu har den transferfrie kantspiller ikke skrevet under med en ny arbejdsgiver. Nu forlyder det, at Serie A-klubben Lazio kan løbe med Robbens signatur.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Il Messagero

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Manchester United
Note
: Jan Oblak vil væk fra Atletico Madrid denne sommer, og han skulle foretrække et skifte til Manchester United, hvor han kan erstatte David De Gea, fremfor et skifte til Paris Saint-Germain.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Danny Rose fra Tottenham til Manchester United
Note
: Manchester United kan også genoplive deres interesse i Tottenhams venstreback Danny Rose, der har indrømmet, at han kan forlade Tottenham denne sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News

Rodri fra Atletico Madrid til Manchester City eller Bayern München
Note
: Midtbanespilleren Rodri har efter sigende besluttet sig for at forlade Altetico Madrid denne sommer, og både Manchester City og Bayern München skulle være interesserede. Til gengæld vil Atletico Madrid forsøge at holde på den 22-årige spanier.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Nelson Semedo fra FC Barcelona til Atletico Madrid
Note
: Nelson Semedo er andetvalg på højre back i FC Barcelona, og nu kan han forlade den spanske storklub. Atletico Madrid skulle være interesseret, men Barcelonas prissætning på knap 375 millioner kroner kan sætte en stopper for handlen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Daniele De Rossi fra Roma til Los Angeles FC
Note
: Daniele De Rossi forlader Roma denne sommer efter 18 sæsoner i klubben, og den 35-årige italiener tager angiveligt over Atlanten til Major League Soccer. De Rossi skifter efter sigende til Los Angeles FC.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...