• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Hazard skifter til Real efter Europa League-finalen

Tipsbladet.dk giver dig her de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Eden Hazard fra Chelsea FC til Real Madrid
Note: Der har længe været snak om, hvorvidt Eden Hazard ville skifte væk fra Chelsea denne sommer, men nu forlyder det, at den offensive kreatør skifter til Real Madrid så snart Europa League-finalen er afviklet. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: L'Equipe

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Manchester United
Note: Manchester United har angiveligt valgt at gøre senegalseren til deres førsteprioritet i sommerens transfervindue. Koulibaly er udset rollen som den dirigerende midterforsvar i United. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Reece Oxford fra West Ham United til Augsburg (permanent)
Note: Augsburg har haft glæden af Reece Oxford siden januar, hvor de lejede ham fra West Ham sæsonen ud. Den 20-årige forsvarsspiller har imponeret tyskerne så meget, at de nu prøver at forhandle en permanent aftale på plads. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Nicolas Pépé fra Lille til Manchester United
Note: 23-årige Nicolas Pépé har leveret en imponerende sæson i Lille. 20 mål og 11 assists er det blevet til i 36 kampe, og selvom Bayern München har været udråbt som favoritterne til ivorianerens underskrift, så melder Manchester United sig angiveligt på banen med et bud på 45 mio. pund. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Gareth Bale fra Real Madrid til Tottenham 
Note:
 Real Madrid skulle efter sigende være desperate efter at slippe Gareth Bale i sommerens transfervindue. Derfor skulle de angiveligt have tilbudt ham til Tottenham i en lejeaftale, der skal koste 10 mio. pund for en sæson.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Ryan Sessegnon fra Fulham til Tottenham 
Note:
 18-årige Sessegnon er et af de største talenter i engelsk fodbold, men efter en nedrykning og med en kontrakt, der udløber til næste sommer, skulle Fulham være klar til at slippe talentet billigt. Her skulle Tottenham stå klar med de 25 mio. pund, det kræver at hente Sessegnon. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Youri Tielemans fra Monaco til Leicester City 
Note:
Den belgiske midtbanespiller har i det seneste halve år været udlejet fra Monaco til Leicester med stor succes. Derfor skulle Leicester-manager Brendan Rodgers have bedt bestyrelsen om at rykke hurtigt på Tielemans, der menes at koste i omegnen af 40 mio. pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...